Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

€15,20
Beschikbaar
(0)

De DCM Potgrond Rozen & Bloemen is de speciaal samengestelde potgrond voor alle rozen in pot. Naast een organische bemesting voor 100 dagen bevat hij extra ijzer voor een diepgroene kleur van de bladeren. Het toegevoegde fosfor stimuleert de bloei, zodat u een hele zomer lang kan genieten van mooie, rijkelijk bloeiende rozen op uw terras.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Waarom DCM Potgrond Rozen & Bloemen?

  • Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw bloemplanten al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de bloem of plant, en dat 100 dagen lang.
  • Deze DCM kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
  • De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
  • Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals ijzer en kokosvezel, waardoor de plant zich nog beter voelt en heviger en langer zal bloeien.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.