Gratis verzending in Nederland vanaf €20,00 | Verzending naar België & Duitsland €5,00

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

Winkelmand

€25,95

Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Om vitaal te blijven nadat ze 7 jaar zijn geworden, hebben katten voeding nodig die afgestemd is op de veranderde en speciale diëtaire behoeften. Het Perfect Fit Senior natvoer biedt uw huisdier een evenwichtig voedingsconcept met heerlijke varianten van kalkoen en wortel of van vis en erwten, allebei in overheerlijke saus. Bij de bereiding van dit voer zijn er alleen kwalitatief hoogstaande ingrediënten gebruikt en er is afgezien van het toevoegen van kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
Perfect Fit is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en nutritionele experts en brengt in de "Total 5"-formule de vijf belangrijkste behoeften van alle katten samen, voor een gezond kattenleven. De hoogwaardige proteïnen, koolhydraten en vetten in het voer helpen het lichaamseigen immuunsysteem en vormen een belangrijke basis voor een gezonde vertering. Door de optimale toevoer van vitaminen en mineralen kan de pH-waarde van de urine worden gereguleerd – hierdoor worden gezonde urinewegen ondersteund. De vitaminen en mineralen in het voer zorgen daarnaast voor een gezonde huid en een verzorgd uitziende, prachtig glanzende vacht. Het taurine in het voer versterkt het hart van uw lieve huisdier.
Zo kan uw kat vitaal oud worden!

Samenstelling
Kalkoen & Wortels:
Vlees en dierlijke bijproducten (42%, inclusief 4% kalkoen), groenten (inclusief 4% wortels), granen, mineralen, oliën en vetten (inclusief 0,1% zonnebloemolie), suiker.
Witte vis en erwten:
Vlees en dierlijke bijproducten (38%), groenten (inclusief 4% erwten), vis en bijproducten van vis (inclusief 4% witte vis), granen, mineralen, oliën en vetten (inclusief 0,1% zonnebloemolie), suiker.

Toevoegingsmiddelen:
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine C (119 mg), vitamine E (140 mg), calciumjodaat [watervrij] (0,31 mg), kopersulfaat-pentahydraat (4,9 mg), ijzersulfaat-monohydraat (32,7 mg), L-carnitine (47 mg), mangaan-(II)-sulfaat-monohydraat (6,1 mg), taurine (1100 mg), zinksulfaat-monohydraat (43,1 mg).


Analytische bestandsdelen

 

ruw eiwit 9.2 %
ruw vet 5.2 %
ruwe vezel 0.34 %
ruwe as 1.8 %
calcium 0.31 %
fosfor 0.21 %
vocht 80.9 %
energie 91.0 kcal/100 g

Voedingsadvies:
Perfect Fit Senior is enkelvoer voor katten.

Een kat (4 kg) heeft 21/2 portiezakjes per dag nodig.

Wij raden u aan om een mix van 2 portiezakjes PERFECT FIT®-natvoer en 15 g PERFECT FIT®-droogvoer te geven.

Pas de hoeveelheid voer aan op de algemene lichamelijke gesteldheid van uw kat.

Zorg ervoor dat er altijd vers en schoon water klaarstaat.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.