• Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

€24,20
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Om katten vanaf 7 jaar oud op leeftijd gezond, mobiel en fit te houden, hebben ze kattenvoer nodig dat speciaal op hun behoeften is afgestemd. Perfect Fit Senior biedt uw kat evenwichtig samengesteld enkelvoer, dat ook nog eens erg lekker smaakt. Er zijn uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten gebruikt, zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Het voer is rijk aan kalkoen, wortels en essentiële voedingstoffen, mineraalstoffen en vitaminen.
De hoogwaardige proteïnen, koolhydraten en vetten ondersteunen het lichaamseigen afweersysteem en vormen een waardevolle basis voor een gezonde vertering.
De optimale verhouding vitaminen en mineralen heeft een regulerend effect op de pH-waarde van de urine en zorgt voor gezonde urinewegen. Daarnaast hebben de vitaminen en mineralen in het voer een positief effect op de gezondheid van de huid en op een verzorgde, glanzende vacht. Het aandeel kalkoen en wortel versterkt bovendien het hart.
Met Perfect Fit Senior, dat in samenwerking met dierenartsen en voedingsspecialisten is ontwikkeld, doet u uw kat een evenwichtige combinatie voedingsstoffen cadeau en ondersteunt u uw huisdier bij het gezond oud worden!

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten (42%, o.a. 4% kalkoen), groenten (o.a. 4% wortel), graan, mineraalstoffen, oliën en vetten (o.a. 0,1% zonnebloemolie), suiker.

Toegevoegde stoffen
Voedingsfysiologische additieven:
Vitamine C (119 mg/kg), vitamine E (140 mg/kg), calciumjodaat watervrij (0,31 mg/kg), kopersulfaat pentahydraat (4,9 mg/kg), ijzersulfaat monohydraat (32,7 mg/kg), L-carnitine (47 mg/kg), mangaan-(II)- sulfaat-monohydraat (6,1 mg/kg), taurine (1,100 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (43,1 mg/kg).

Voedingsadvies
Eén kat (4kg) heeft dagelijks 2,5 maaltijdzakjes nodig.

Wij raden u aan om een mix van 2 maaltijdzakjes PERFECT FIT® natvoer en 15 g PERFECT FIT® droogvoer te geven.

Pas de hoeveelheid voer aan naargelang van activiteit en de algemene fysieke gesteldheid van uw kat.

Water moet altijd binnen bereik staan.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.