Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€19,50
Beschikbaar
(0)

Hill´s Prescription Diet Feline i/d Digestive Care is gemaakt uit makkelijk verteerbare ingrediënten, en is daarom uitstekend geschikt voor katten die lijden aan maag-darmziekten

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€19,50

Hills Feline I/D 1,5kg

€30,00

Hills Feline I/D 3kg

€75,00

Hills Feline I/D 8kg

€143,25

Hills Feline I/D 2x8kg

Hill's Prescription Diet Feline i/d Digestive Care is een compleetvoer ontwikkeld om de darmen van uw kat te ontlasten en de functie van de alvleesklier te verbeteren. Hierdoor kan het glucose beter door het lichaam worden verwerkt. Doordat dit voer zeer eenvoudig verteerbaar is en het maag-darmkanaal niet belast, kan dit voer ook worden gegeven na een chirurgische ingreep, voornamelijk na een ingreep aan de maag. Het voer heeft een uniek recept met een groot aandeel aan elektrolyten. Als gevolg hiervan kunnen de voedingsstoffen uit het voer makkelijk door de maag- en darmwand heen worden opgenomen. Het droogvoer van Hill’s Prescription Diet Feline i/d Digestive Care bevat alle voedingsstoffen die uw kat voor een gezond leven nodig heeft, ook katten die last hebben van een maagaandoening.
 

Let op de volgende aanwijzingen:
  1. Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts. 
  2. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken.
  3. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen.
  4. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen.
Indicaties:

 

  • Acute en chronische maag- en/of darmziektes
  • Regeneratie na een chirurgische ingreep aan de darmen
  • Alvleesklieraandoeningen
  • Alvleesklierontstekingen zonder een te hoog cholesterolgehalte
  • Herstel na kleine chirurgische ingrepen en/of ziekten
  • Voor het fokken van katten.


Raadpleegt u uw dierenarts wanneer u meer vragen heeft over dit product, de ziekte van uw dier of de verschillende behandelmethoden.

Contra-indicaties:
  • Katten met natriumretentie

100% smaakgarantie - uw huisdier zal er van houden! De voeding van Hill’s Prescription Diet worden geproduceerd uit grondstoffen met zeer hoge kwaliteit en smaken daarom extra lekker. Om deze reden kan Hill’s garanderen dat uw dier Hill’s Prescription Diet met plezier zal eten, en durft dan ook een 100% smaakgarantie te geven voor de voeding van Hill’s Prescription Diet.


Opgelet: Door de aankoop van Hill’s Prescription Diet Feline – I/D geeft u aan, uw kat te hebben laten onderzoeken door uw dierenarts, welke, na het diagnosticeren van uw kat, het gebruik van dit compleetvoer heeft aanbevolen. Een bezoek aan uw dierenarts per half jaar wordt bij het gebruik van Hill’s Prescription Diet Feline I/D aanbevolen, om het effect van het voer op de gezondheid van uw kat te bepalen. Indien uw kat er qua gezondheid op achteruit gaat tijdens het gebruik van Hill’s Prescription Diet Feline I/D, zoekt u dan onmiddellijk uw dierenarts op.
 
Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, zaden. Goed verteerbare ingrediënten: Gevogelte, gemalen maïs, gemalen rijst en dierlijke vetten
Toegevoegde stoffen:
vitamine A (39.660 IE/kg), vitamine D3 (2.330 IE/kg), ijzer ( 236 mg/kg), jodium (2,4 mg/kg), koper (29,9 mg/kg), mangaan (10,4 mg/kg), zink (200 mg/kg), selenium (0,5 mg/kg), met natuurlijke antioxidanten.
 
ruw eiwit 40.0 %
ruw vet 20.0 %
ruwe vezel 1.4 %
calcium 1.11 %
fosfor 0.85 %
magnesium 0.07 %
beta-carotine 1.6 mg/kg
kalium 1.05 %
natrium 0.35 %
omega-3-vetzuren 0.22 %
omega-6-vetzuren 3.39 %
zetmeel 31.6 %
taurine 0.18 %
vitamine A 12593.0 IU
vitamine C (ascorbinezuur) 74.0 mg/kg
vitamine D3 667.0 IU
vitamine E 582.0 mg/kg

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.