Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€32,00
Beschikbaar
(0)

Evenwichtig dieetvoer voor katten met overgewicht, ter gewichtsafname en -behoud na een dieet, met wetenschappelijk ontwikkeld voedingsstofcomplex ter activering van de lichaamseigen vetverbranding.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.


hills richtlijn
Hill´s Prescription Diet biedt een veelvoud aan klinisch bewezen, therapeutische voersoorten aan, die ter therapie van verscheidene ziektebeelden kunnen worden ingezet.
Hill´s Prescription Diet Feline Metabolic is een hoogwaardig droogvoer voor volwassen katten met overgewicht. Het kan de dieren zowel bij de gewichtsafname ondersteunen, als ook bij het behoud van een gezond gewicht na een dieet. Dankzij het wetenschappelijk ontwikkelde voedingsstofcomplex, waarop het recept is gebaseerd, kan het dieetvoer direct op de individuele energieverbruik van de kat werken en zo het lichaamseigen vermogen ter verbranding van overtollig vet worden geactiveerd. Bij de maaltijden is het niet belangrijk, de voerhoeveelheid exact af te wegen, waardoor de kat ook tijdens het dieet tevreden en verzadigend is.
Ingrediënten:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, granen, plantaardige bijproducten, groenten, oliën en vetten, zaden, mineralen.

Voedingsfysiologische additieven:
Vitamine A (9.676 IE/kg), vitamine D3 (919 IE/kg), Vitamine E (810 mg/kg), ijzer (65,9 mg/kg), Bètacaroteen (1,5 mg/kg), jodium (1,0 mg/kg), koper (6,5 mg/kg), mangaan (126 mg/kg), zink (136 mg/kg), selenium (0,1 mg/kg), met natuurlijke antioxidanten.
 

     
     
     
     
     
     
     

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.