Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Iams hondenvoer. Iams hondenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Iams maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd Iams hondenvoer ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor pups, volwassen en oudere honden. Daarin wordt ook onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rassen.

Maak kennis met Iams hondenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de hond, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

De gezonde Iams voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. Iams heeft een zeer ruim assortiment hondenvoer. De producten van Iams zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is Iams een goede en gezonde keuze voor je hond.

Iams is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Iams hondenvoer zijn smakelijke, zeer volledige maaltijden voor honden van alle leeftijden. Dankzij jarenlang onderzoek en inzet voor de gezondheid van huisdieren, weet het merk uw hond een maaltijd voor te zetten die niet alleen zeer smakelijk is, maar ook nauw aansluit op de voedingsbehoeften van uw huisdier. Iams weet dan ook als geen ander hoe groot de invloed van voeding is op de gezondheid van uw hond. Zo kan zij het immuunsysteem versterken, helpen vet te verbranden, helpen spieren te behouden en een gezonde spijsvertering bevorderen. Ook bij gewichtsverlies, bij vorming (en voorkomen) van tandsteen en in sommige gevallen het beïnvloeden van een ziekteverloop speelt voeding een rol.

Iams en dit geld voor het gehele assortiment, is een natuurproduct, zonder synthetische kleur, geur en smaakstoffen. Voor uw hond dé natuurlijke voeding.

Iams hondenvoer online bestellen? Het complete assortiment van Iams bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Iams hondenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Iams collectie en bestel het favoriete voer voor uw hond direct online.

Alle producten van Iams vindt u hier.

Een greep uit ons assortiment van Iams hondenvoer

Veel verkochte producten van hondenvoer op de-welpenhoeve.nl