Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€35,95
Beschikbaar
(0)

 

Complete en uitgebalanceerde premium voeding voor puppy's tot de leeftijd van 10-12 maanden voor kleine en middelgrote honden. Pupjes zijn ontzettend actief en speels en moeten nog veel groeien, daarom voorziet deze voeding in hun verhoogde energiebehoefte. Daarnaast bevat deze voeding extra beta-glucanen om het kwetsbare immuunsysteem optimaal te ondersteunen. Een ideale fosfor/calcium verhouding helpt uw kleine pup een sterk en gezond skelet en gebit te ontwikkelen. Bovendien is deze voeding makkelijk te verteren voor uw kleine pup en is de maat van het brokje afgestemd op de kleine tandjes. Zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Smølke Puppy Mini-Medium is een complete Alles-in-één hondenvoeding, afgestemd op de behoefte van puppy's tot 10-12 maanden en met een maximaal volwassen gewicht van 30kg.

De voeding is samengesteld zonder tarwegluten en bevat extra energie om je pup te helpen bij het optimaal groeien. Smølke Puppy Mini-Medum is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en heeft een uniek eiwitprofiel bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Brits lam. Met Smølke Puppy Mini-Medium geef je jouw pup gegarandeerd een goede start! Uiteraard zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, chemische antioxidanten.

  • Voor sterke botten en tanden
  • Ondersteunt een optimale spijsvertering
  • Ondersteunt het immuunsysteem

Samenstelling: Kippenmeel (22%), mais, gerst, kippenvet (gestabiliseerd met natuurlijke tocoferolen), rijst, sorghum, lamsmeel (4%), bietenpulp, gehydroliseerd eiwit, MSC-gecertificeerde vismeel (2%)*, vitaminen en mineralen mix, cellulose (1%), gist (1%), MSC-gecertificeerde visolie (0,8%)*, cichorei (0,7%). *Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij. www.msc.org/nl

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.