Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€12,85
Beschikbaar
(0)

 

Smølke Puppy Maxi is een complete en uitgebalanceerde voeding voor puppy's van grote rassen tot de leeftijd van 18 maanden.

Voor puppy's van grote hondenrassen is het belangrijk dat ze niet te snel groeien. Daarom bevat de Smølke Puppy Maxi een aangepast energieniveau wat ervoor zorgt dat u hond de energie krijgt die hij nodig heeft voor een gelijkmatige groei. Daarnaast bevat deze voeding extra beta-glucanen om het kwetsbare immuun systeem optimaal te ondersteunen. Een ideale fosfor/calcium verhouding helpen uw pup de ontwikkeling van een sterk en gezond skelet en gebit. Daarnaast wordt de grote groei van het skelet ondersteund door de toevoeging van Glucosamine en Chondroïtine.

Zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers. 

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€12,85

Smolke Puppy Maxi 3 kg

€35,25

Smolke Puppy Maxi 12 kg

Smølke Puppy Maxi is een complete Alles-in-één hondenvoeding, afgestemd op de behoefte van puppy's tot ongeveer 14-18 maanden en met een volwassen gewicht van boven de 30kg.

De voeding is samengesteld zonder tarwegluten en bevat extra energie om je pup te helpen bij het optimaal groeien. Smølke Puppy Maxi is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en heeft een uniek eiwitprofiel bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Brits lam. Met Smølke Puppy Maxi geef je jouw pup gegarandeerd een goede start! Uiteraard zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en chemische antioxidanten.

  • Voor sterke botten en tanden
  • Ondersteunt een optimale spijsvertering
  • Ondersteunt het immuunsysteem

Samenstelling: Kippenmeel (22%), mais, gerst, rijst, sorghum, kippenvet (gestabiliseerd met natuurlijke tocoferolen), lamsmeel (4%), bietenpulp, gehydroliseerd eiwit, MSC-gecertificeerde vismeel (2%)*, vitaminen en mineralen mix, gist (1%), cellulose, MSC-gecertificeerde visolie (0,8%)*, cichorei, glucosamine (0,01%) . *Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij. www.msc.org/nl

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.