Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€17,50
Beschikbaar
(0)

De Engelse Bulldog heeft meestal geen actieve levensstijl, daarom is zijn energiebehoefte beperkt. Het is dan van groot belang hem niet teveel te voeren, om overgewicht te voorkomen.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Voor de Engelse Bulldog vanaf 12 maanden

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor:

  • Reductie van ontlasting en geuren
  • Ondersteuning van de gevoelige huid
  • Ondersteuning van de gewrichten
  • Speciaal voor de kortschedelige kaak

Kortschedelig
Dit ras is kortschedelig: een platte kop die bijna even breed als lang is, een omhooggekrulde neus en een onderkaak die langer is dan de bovenkaak (onderbeet). Deze kenmerken maken het de Engelse Bulldog lastig eten in de bek te nemen en goed te kauwen. Kauwen is belangrijk om de risico's van tandplak en tandsteen te beperken. Tandsteenverwijdering moet namelijk onder narcose gebeuren, en dit kan levensbedreigende risico's met zich meebrengen.

Verzorging van hart en gewrichten
De Engelse Bulldog heeft meestal geen actieve levensstijl, daarom is zijn energiebehoefte beperkt. Het is dan van groot belang hem niet teveel te voeren, om overgewicht te voorkomen. Overgewicht brengt namelijk ook voor de Engelse Bulldog extra risico's met zich mee, vooral voor zijn hart en de belasting van zijn gewrichten.

Aandacht voor spijsvertering en ademhaling
Door zijn kortschedelige kop en zijn lichaamsbouw heeft de Engelse Bulldog meer aanleg voor spijsverteringsproblemen en kan hij ademhaliingsmoeilijkheden hebben. Zijn middenrif heeft namelijk de neiging het spijsverteringsstelsel samen te drukken. Bovendien ontvangen zijn darmcellen minder zuurstof, waardoor zijn spijsvertering trager werkt, wat op zijn beurt gasophopingen in de buik (meteorismus) en winderigheid (flatulentie) veroorzaakt. Zijn dikke tong, lange zachte gehemelte en nauwe neusgaten kunnen zijn ademhaling verder bemoeilijken.

ODOUR REDUCTION
Draagt bij aan een goede spijsvertering en helpt bij het verminderen van de ontlasting en winderigheid. Dit dankzij zeer licht verteerbare eiwitten (L.I.P.) en een speciaal aangepast gehalte verteerbare en niet-verteerbare vezels.

GEVOELIGE HUID
Ondersteunt de beschermende rol van de huid en zorgt voor behoud van de natuurlijke schoonheid van de vacht van de Engelse Bulldog.

ONDERSTEUNING VAN GEWRICHTEN
Ondersteunt de gewrichten van de Engelse Bulldog en helpt het ideale gewicht te behouden.

BROK SPECIAAL VOOR DE KORTSCHEDELIGE KAAK
Een brok die dankzij de speciale vorm makkelijker in de bek te nemen is en het kauwen stimuleert. Zo eet hij langzamer en wordt zijn mondhygiëne verbeterd.

ANDERE INGREDIËNTEN:
Rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, gedehydreerd varkenseiwit, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, sojaolie, visolie, eipoeder, Fructo-Oligo-Sacchariden, natriumpolyfosfaat, L-tyrosine, kaliumcitraat, taurine, L-lysine, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Voedingstabel
 

Gemiddelde analyse

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.