✔️Gratis verzending in Nederland vanaf €20,00

✔️Verzending naar België & Duitsland €5,00

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

Winkelmand

€25,75

Beschikbaar
(0)

De Cavalier King Charles Spaniel is een betoverende hond die dagelijks beweging nodig heeft om overgewicht te voorkomen. Na sterilisatie of castratie moet zijn calorie-inname meestal zelfs met 20 tot 30% worden teruggebracht.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€25,75

Royal Canin Cavalier King Charles Adult 3kg met gratis artikel

€40,75

Royal Canin Cavalier King Charles Adult 7,5kg met gratis artikel

€80,25

Royal Canin Cavalier King Charles Adult 2x7,5 kg met gratis artikel

Voor Cavalier King Charles Spaniels vanaf 10 maanden

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor:

  • Ondersteuning van het hart
  • Ondersteuning van huid en vacht
  • Het behouden van het ideale gewicht
  • Speciaal voor de kortschedelige kaak

Aanleg voor overgewicht

De Cavalier King Charles Spaniel is een betoverende hond die dagelijks beweging nodig heeft om overgewicht te voorkomen. Na sterilisatie of castratie moet zijn calorie-inname meestal zelfs met 20 tot 30% worden teruggebracht.

Typisch kortschedelig

Een grote, ronde kop, een platte schedel, sterke kaken en een korte stop (overgang van kop naar neus); dit zijn de kenmerken van kortschedelige honden. Door de plaats van hun tanden in de kaak kunnen ze problemen krijgen met kauwen en lopen ze meer risico op gebitsproblemen. Deze kunnen leiden tot verlies van tanden of erger. Tandplak kan infecties veroorzaken en deze infecties kunnen zelfs invloed hebben op de gezondheid van enkele vitale organen, zoals het hart en de lever.

Aandacht voor zijn hart

Aandoeningen aan de hartklep komen regelmatig voor bij Cavalier King Charles Spaniels. In een gevorderd stadium kan een dergelijke aandoening lijden tot hartfalen, waardoor de hond geen inspanning meer kan verdragen.

REINFORCED CARDIA FUNCTION
De Cavalier King Charles Spaniel heeft een gevoelig hart. Cavalier King Charles 27 helpt het hart gezond te houden met een aangepast gehalte magnesium, natrium, kalium, arginine, EPA en DHA, taurine, L-carnitine en antioxidanten (vitamines E en C en polyfenolen uit groene thee en druiven).

EEN MOOIE VACHT
Versterkt de kleurintensiteit van de vacht en voedt het haar.

HET IDEALE GEWICHT BEHOUDEN
Helpt de Cavalier het ideale gewicht te behouden door de exclusieve samenstelling en vorm van het brokje.

SPECIAAL VOOR DE KORSTSCHEDELIGE KAAK
Het brokje is gemakkelijker in de bek te nemen en stimuleert de Cavalier King Charles Spaniel te kauwen.


ANDERE INGREDIËNTEN:

Rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, mineralen, visolie, plantaardige oliën (sojaolie, bernagieolie), tomaat (bron van lycopeen), Fructo-Oligo-Sacchariden, L-arginine, Llysine, taurine, DL-methionine, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), natriumpolyfosfaat, kaliumcitraat, eipoeder, extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), L-carnitine, hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Voedingstabel
 
Gemiddelde analyse

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.