Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€46,50
Beschikbaar
(0)

Fokker Lam & Rijst hondenvoer ontwikkeld voor volgroeiden honden tussen de twee en 80 kilo zwaar, ondersteunt de gezondheid van huid en vacht, ideaal geschikt bij allergieën.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Net zoals mensen, verschillende de voedingsbehoeften van honden, afhankelijk van de levensfase waarin zij zich bevinden. Factoren die de voedingsbehoeften kunnen beïnvloeden zijn onder andere leeftijd, fysieke staat en de activiteit van de hond. Het voer van Fokker wordt in samenwerking van dierenartsen en voedingsdeskundigen ontwikkeld, waardoor het voer is afgestemd aan unieke voedingsbehoeften van jouw hond. Om een geschikt voor te kunnen garanderen, maakt Fokker bij de productie van het voer enkel gebruik van verse ingrediënten!

Fokker is een hoogwaardige voeding, die zeer betaalbaar is!

Fokker Lam & Rijst is geschikt voor volgroeide honden, die tussen twee en tachtig kilo wegen, en is een compleetvoer met lam & rijst als basis. Het voer is speciaal doordat het ideaal geschikt is voor sensibele honden en voor honden met een allergie. In het voer zitten essentiële vetzuren verwerkt, die een gezonde huid en een glanzende vacht bevorderen. Mocht jouw hond lijden aan eczeem, een schilferige huid of haartuitval, kan dit ook met het voer worden verholpen. Bovendien is het voer ook nog eens extra lekker, waardoor zijn kieskeurige honden van dit voer genieten!

Samenstelling:
Lam (17%), mais, rijst (14%), gerst, erwten, gevogeltevet, vismeel, konijnenmeel, bietenpulp, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, lijnzaad, johannesbrood, mineralen, zalmolie, gist, lecithine, eipoeder, l-carnitine, taurine.

Voedingsfysiologische Toevoegingen:
Vitamine A (alfa-retinylacetaat / E 672) 18.000 IE, Vitamine D3 (Cholecalciferol / E 671) 1.500 IE, Vitamine E (all rac-alpha-Tocopherylacetaat/3a700) 200 mg, Vitamine C (Natrium, calcium ascorbyl-2-fosfaat) 100 mg, Choline 1.200 mg, Ijzer (ijzersulfaat, monohydraat) 50 mg, Jood (Calciumjodaat, watervrij) 1,5 mg, Koper (Koper-(II)-Sulfaat, Pentahydraat) 5 mg, Mangaan (Mangaan-(II)-Oxide) 35 mg, Zink (Zinksulfaat, Monohydraat) 65 mg.
Technologische toevoegingen:
Antioxidanten

Voeraanbeveling:

Gewicht van de hond Dagelijkse hoeveelheid in g
2 kg 45
5 kg 85
10 kg 140
15 kg 170
20 kg 225
25 kg 265
30 kg 315
40 kg 375
50 kg 440
60 kg 485
70 kg 540
80 kg 590


Geef het voer droog. Zorg steeds voor voldoende vers drinkwater. De vermelde hoeveelheden zijn richtlijnen en mede afhankelijk van activiteit en leefomstandigheden. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over 2 maaltijden per dag. Bij verandering van voeding, geleidelijk overschakelen.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.