Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€42,50
Beschikbaar
(0)

Droogvoer voor jonge honden van grote en zeer grote rassen. Verse kip als hoogwaardige eiwitbron. Met calcium, antioxidanten, omega-vetzuren en voedingsvezels. Zeshoekige brokken.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Honden van grote en zeer grote rassen worden in de loop van de eerste twee levensjaar aanzienlijk groter en zwaarder. Het is dan ook niet gek dat hun voer in deze belangrijke levensfase bijzonder voedzaam en evenwichtig geformuleerd dient te zijn. Eukanuba Junior Large Breed Kip is ontwikkeld als overgangsvoer voor de periode tussen puppy en volwassen. Het droogvoer is daarom aangepast aan de behoeften van jonge honden in de eerste twee jaren van hun leven.

Het hoogwaardige hondenvoer bevat veel verse kip als bron van hoogwaardige eiwitten. Die zijn belangrijk voor de opbouw en het behoud van een slanke spiermassa. De aanwezige calcium kan bovendien bijdragen aan een normale ontwikkeling van de botten. Daarnaast verzorgt Eukanuba Junior Large Breed Kip jouw jonge hond met voedingsvezels en prebiotica ter ondersteuning van de spijsvertering. Het droogvoer bevat ook omega-vetzuren voor huid en vacht.

Eukanuba Junior Large Breed Kip in één oogopslag:

  • Hoogwaardig droogvoer voor puppy's en jonge honden van grote rassen (12 tot 18 maanden) en zeer grote rassen (14 maanden tot 2 jaar). 
  • Afgestemde receptuur: evenwichtig en compleet, speciaal ontwikkeld voor de behoeften van jonge honden van grote rassen (25-40 kg) en zeer grote rassen (> 40 kg) in het tweede levensjaar
  • Veel verse kip: bijzonder smaakvol, hoogwaardige eiwitbron
  • Met prebiotica: bevat een speciale mix van prebiotica en voedingsvezels, kan de spijsvertering ondersteunen
  • Met omega 3- en 6-vetzuren: uit natuurlijke bronnen, kan huid en vacht ondersteunen
  • Bron van calcium: belangrijk voor o.a. de ontwikkeling van botten 
  • Met antioxidanten: bevat vitamine C en E, kan een normale functie van het immuunsysteem ondersteunen 
  • Tandverzorgingseffect: de speciaal gevormde DentaDefense-brokken kunnen tijdens het kauwen de tandreiniging ondersteunen
  • Vrij van kunstmatige kleurstoffen en aroma's
  • Praktische, hersluitbare zak
Samenstelling
Verse kip (20%), gedroogde kip en kalkoen (15% inclusief kip 9%, een natuurlijke bron van glucosamine, chondroïtinesulfaat en taurine), maïs, maïsgrutten, tarwe, haver, rijst, vismeel (een natuurlijke bron van omega-3 vetzuren), vet van gevogelte, gerst, gedroogde suikerbietenpulp (2,5%), gierst, kippensaus, Mineralen (waaronder natriumhexametafosfaat 0,33%), gedroogd heel ei, visolie (een natuurlijke bron van omega-3 vetzuren), fructooligosacchariden (0,24%, een natuurlijk prebioticum), gedroogd biergist (een natuurlijke bron van B-vitaminen en selenium), mannanoligosacchariden (een natuurlijk prebioticum).

Toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen
Vitamine A (46.394 IU/kg), vitamine D3 (1.539 IU/kg), vitamine C (58 mg/kg), vitamine E (258 mg/kg), betacaroteen (5,1 mg/kg), koper (8 mg/kg), jodium (1 mg/kg), mangaan (3,7 mg/kg), zink (93 mg/kg), selenium (0,05 mg/kg).
Antioxidanten
Tocoferol-bevattende extracten van plantaardige olie (74 mg/kg);
Aromastoffen
Biologisch rozemarijnextract (35 mg/kg), thee-extract (18 mg/kg.
Aanwezige gehaltes op het moment van productie.

Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 25.0 %
ruw vet 14.0 %
ruwe vezel 2.1 %
ruwe as 5.6 %
calcium 0.95 %
fosfor 0.82 %
omega-3-vetzuren 0.74 %
omega-6-vetzuren 2.8 %
EPA + DHA vetzuren 0.18 mg

Voedingsadvies
Eukanuba Junior Large Breed Kip is een compleetvoer voor honden.
 

Lichaamsgewicht hond Dagelijkse hoeveelheid
12 - 18 maanden 12 - 24 maanden
10 kg 185 g -
15 kg 245 g -
20 kg 295 g 295 g
30 kg 385 g 385 g
40 kg 470 g 470 g
50 kg - 545 g
60 kg - 615 g
70 kg - 680 g
80 kg - 745 g
90 kg - 805 g

Deze specificaties zijn richtwaarden. Ze kunnen afwijken van de daadwerkelijke hoeveelheden. Pas de hoeveelheid voer aan zodat je hond op het ideale lichaamsgewicht blijft. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.