Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Ecostyle. Ecostyle kattenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Ecostyle kattenvoer maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke katten brokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd Ecostyle kattenvoer ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor kittens, volwassen en oudere katten.

Maak kennis met Ecostyle kattenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de kat, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

Katten staan bekend om hun kieskeurigheid. De meeste katten zullen niet zomaar alles eten wat hen voorgeschoteld wordt. Tijd om de keuze voor uw kattenvoer eens zorgvuldig te maken. Zo heeft de keuze voor het kattenvoer te maken met leeftijd. Heeft u een kitten? Dan kiest u eerder voor makkelijk te verteren brokken die niet te hard of groot zijn, ook kunnen zij minder sterke smaken aan. Dit geldt eveneens voor oudere katten, zij waarderen waarschijnlijk eerder speciaal senior kattenvoer. Wat u in de voerbak van uw kat legt? Dat ligt natuurlijk ook aan de smaak van uw kat. Zo is er kattenvoer met zalm, kattenvoer met rund of kattenvoer met kip. Door diverse smaken uit te proberen, merkt u vaak vanzelf wat de voorkeur van uw kat is. Wellicht houdt uw kat juist van afwisseling, dan kiest u eenvoudig iedere dag een andere smaak.

Waarom kiezen voor ecologisch kattenvoer?

Net als voor uzelf, wilt u het liefst voeding met zo min mogelijk schadelijke stoffen. Steeds meer katten eigenaren maken dan ook de keuze voor ecologisch kattenvoer. Dit is vervaardigd met respect voor de natuur en bevat enkel natuurlijke ingrediënten. Een groot voordeel voor maag, darmen en de algehele conditie van uw kat. Doorsnee kattenvoer bevat namelijk vaak wel teveel zout en toegevoegde stoffen.

Wanneer kiest u voor kattenvoer uit blik?

Naast katten brokken, is er de optie om kattenvoer uit blik te kopen. Wanneer u hiervoor kiest? Bijvoorbeeld wanneer uw kat dit simpelweg lekkerder vindt. Tevens is het voor oudere katten of katten met een moeilijk gebit beter weg te krijgen. Ook is het voor de afwisseling wel eens lekker om hem een bakje met nat voer te geven. Net als bij de brokken is de keuze aan smaken groot bij kattenvoer uit blik. Niet zeker welke smaak de voorkeur van uw kat is? Kies dan eens een proefpakket met meerdere variaties en probeer het uit! Niet alleen op het gebied van smaken is het blikvoer te selecteren, ook zijn er diverse varianten die een bepaald gezondheidseffect teweegbrengen. Denk aan het verminderen van blaasgruis of het bevorderen van de conditie van spieren en gewrichten.

Naast voer vind je bij De Welpenhoeve.nl ook veel verschillende andere producten voor katten. Denk hierbij aan transportboxen, voerbakken, speelgoed, snacks, verzorgingsproducten en nog veel meer. Voor het volledige aanbod voor katten kijk je in onze winkel

Ecostyle is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl.

Ecostyle katten voer online bestellen? Het complete assortiment van Ecostyle bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Ecostyle kattenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Ecostylecollectie en bestel het favoriete voer voor uw kat direct online.

Alle producten van Ecostyle vindt u hier.

Een greep uit ons assortiment van Ecostyle kattenvoer

Veel verkochte producten van kattenvoer op de-welpenhoeve.nl