Meer informatie over uw bestelling verzenden? Zie Verzending
Openingstijden Bestelling afhalen / PostNL punt

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Enjoy Enjoy kattenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Enjoy kattenvoermaakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke katten brokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd Enjoy kattenvoerondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor kittens, volwassen en oudere katten.

Maak kennis met Enjoy kattenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de kat, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

Katten staan bekend om hun kieskeurigheid. De meeste katten zullen niet zomaar alles eten wat hen voorgeschoteld wordt. Tijd om de keuze voor uw kattenvoer eens zorgvuldig te maken. Zo heeft de keuze voor het kattenvoer te maken met leeftijd. Heeft u een kitten? Dan kiest u eerder voor makkelijk te verteren brokken die niet te hard of groot zijn, ook kunnen zij minder sterke smaken aan. Dit geldt eveneens voor oudere katten, zij waarderen waarschijnlijk eerder speciaal senior kattenvoer. Wat u in de voerbak van uw kat legt? Dat ligt natuurlijk ook aan de smaak van uw kat. Zo is er kattenvoer met zalm, kattenvoer met rund of kattenvoer met kip. Door diverse smaken uit te proberen, merkt u vaak vanzelf wat de voorkeur van uw kat is. Wellicht houdt uw kat juist van afwisseling, dan kiest u eenvoudig iedere dag een andere smaak.

Naast voer vind je bij De Welpenhoeve.nl ook veel verschillende andere producten voor katten. Denk hierbij aan transportboxen, voerbakken, speelgoed, snacks, verzorgingsproducten en nog veel meer. Voor het volledige aanbod voor katten kijk je in onze winkel

Enjoy is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl.

Enjoy katten voer online bestellen? Het complete assortiment van Enjoy bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Enjoy kattenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Enjoy collectie en bestel het favoriete voer voor uw kat direct online.

Alle producten van Enjoy vindt u hier.

Een greep uit ons assortiment van Enjoy kattenvoer

Veel verkochte producten van kattenvoer op de-welpenhoeve.nl