Meer informatie over uw bestelling verzenden? Zie Verzending
Openingstijden Bestelling afhalen / PostNL punt

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Dog Chow hondenvoer. Dog Chow hondenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Dog Chow maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd. Dog Chow hondenvoer ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor pups, volwassen en oudere honden. Daarin wordt ook onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rassen.

Maak kennis met Dog Chow hondenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de hond, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

De gezonde Dog Chow voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. Dog Chow heeft een zeer ruim assortiment hondenvoer. De producten van Dog Chow zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is Dog Chow een goede en gezonde keuze voor je hond.

Dog Chow is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Uw Huisdier volgt zijn natuurlijke instincten, dus wij ook. Daarom zijn onze samenstellingen rijk aan vlees, waar uw hond instinctief de voorkeur aan geeft en wat hij nodig heeft. Uw hond weet instinctief dat hij vlees nodig heeft om zich goed te voelen. Hij zal dus blij zijn om te weten dat Dog Chow rijk is aan vlees. Alle Dog Chow recepten zorgen voor een optimale balans van hoogwaardige kwaliteit eiwitten, vet, granen en vitaminen om zijn energie en uithoudingsvermogen op peil te houden. Dog Chow heeft brokjes in twee formaten, met een speciale vorm en textuur om langer kauwen te bevorderen, de mond te verzorgen en de spijsvertering te verbeteren.

Dog Chow , en dit geld voor het gehele assortiment, is een natuurproduct, zonder synthetische kleur, geur en smaakstoffen. Voor uw hond dé natuurlijke voeding.

Dog Chow hondenvoer online bestellen? Het complete assortiment van Dog Chow bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Dog Chow hondenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Dog Chow collectie en bestel het favoriete voer voor uw hond direct online.

Alle producten van Dog Chow vindt u hier

Een greep uit ons assortiment van Dog Chow hondenvoer

Veelverkochte producten van hondenvoer op de-welpenhoeve.nl