Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Denkacat. Denkacat kattenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Denkacat kattenvoer maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke katten brokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd Denkacat kattenvoer ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor kittens, volwassen en oudere katten.

Maak kennis met Denkacat kattenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de kat, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

De missie van Denkacat is om het leven van jouw beste vriend(in) te verlengen. Dit doen we met de beste natuurlijke kwaliteitsvoeding.
Katten zijn uiterst kieskeurig. Deze kieskeurigheid vormde het uitgangspunt bij de ontwikkeling van het moderne Denkacat voedingsconcept. Onweerstaanbare voeding waarin smakelijkheid wordt gekoppeld aan bijzonder hoogwaardige voedingsstoffen, afgestemd op verschillende levensfasen en ongemakken. Een uitgebalanceerde maaltijd voor jouw kat, waarbij de specifieke voedingsbehoeften en gezondheid centraal staan, van speelse kitten tot kwieke senior.

Denkacat geeft jouw kat een bijzonder goed gevoel

* Hoogwaardige grondstoffen;
* Bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen;
* Laag PH niveau verkleint de kans op vorming van struviet;
* Hoge verteerbaarheid van de voeding;
* Verminderde vorming van haarballen.

Naast voer vind je bij De Welpenhoeve.nl ook veel verschillende andere producten voor katten. Denk hierbij aan transportboxen, voerbakken, speelgoed, snacks, verzorgingsproducten en nog veel meer. Voor het volledige aanbod voor katten kijk je in onze winkel

Denkacat is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Denkacat katten voer online bestellen? Het complete assortiment van Denkacat bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Denkacat kattenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Denkacat collectie en bestel het favoriete voer voor uw kat direct online.

Alle producten van Denkacat vindt u hier.

Een greep uit ons assortiment van Denkacat kattenvoer

Veel verkochte producten van kattenvoer op de-welpenhoeve.nl