Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€33,50
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€33,50

Catsan Natural 24 liter

Hygiëne zonder kunstmatige geurstoffen en toevoegingen: met Catsan Natural haal je een absorberend kattenbakvulling in huis die volledig gemaakt is van natuurlijke grondstoffen en van de kattenbak een schoon, goed ruikend plekje voor jouw katje maakt.

Bij Catsan Natural gaat het om een extra absorberende klonterende kattengrit die gemaakt is van 100% plantaardige vezels. Het is ideaal geschikt voor iedereen die om het milieu geeft aangezien het grit volledig biologisch afbreekbaar is. Je kat en jij zelf profiteren van de sterke geurbindende eigenschap van het natuurlijk gekleurde strooisel. Onaangename geuren worden direct opgevangen en bovendien vormt het strooisel snel vaste klonten zodra je kat zijn boodschap heeft nagelaten.

De klonten zijn makkelijk met een kattenbakschepje te verwijderen zodat de kattenbak weer snel schoon is. Katten houden van netheid en houden - zowel mannetjes als vrouwtjes - niet alleen van een beetje extra hygiëne in de kattenbak, maar ook van de natuurlijke geur van het strooisel. Catsan Natural overtuigt met een aangename textuur: de korrels zijn zeer zacht en vriendelijk voor de poten.

Catsan Natural in één oogopslag:

  • Klonterend strooisel voor de kattenbak
  • 100% natuurlijk: gemaakt van plantaardige vezels
  • 100% biologisch afbreekbaar: kan worden weggegooid in het groenafval
  • Extra absorberend: snelle binding van vaste klonten, eenvoudig te verwijderen
  • Tegen onaangename geuren: aangename natuurlijke geur, strooisel bindt slechte geuren direct
  • Zachte textuur: aangenaam voor kattenpoten
  • Inhoud: 8 liter

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.