Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Cat Chow kattenvoer. Cat Chow kattenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Cat Chow kattenvoer maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke katten brokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd Cat Chow kattenvoer ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor kittens, volwassen en oudere katten.

Maak kennis met Cat Chow kattenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de kat, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

Heerlijk compleetvoer voor jouw kat

Geïnspireerd op de natuur en op basis van meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van diervoeding, heeft Purina in samenwerking met voedingsdeskundigen een 100% complete voeding weten te ontwikkelen. Door de rijkheid aan vlees en vitamine E wordt de natuurlijke afweersysteem van jouw kat versterkt, Purina Cat Chow brokjes bevat alle voedingsstoffen en energie die nodig is voor jouw kat. Er zijn verschillende varianten Cat Chow beschikbaar, voor katten in elke levensfase. Dit alles zonder toevoegingen van kleurstoffen.

Hieronder worden de Purina Cat Chow producten kort toegelicht, bekijk het volledige assortiment en sla je slag.

  • Cat chow adult kip is een kattenvoer wat licht verteerbare eiwitten bevat, deze eiwitten zorgen ook voor een uitzonderlijke lekkere smaak waardoor dit kattenvoer een hoge acceptatie heeft bij katten. Dit kattenvoer bevat speciaal geselecteerde ingrediënten zoals: erwten, wortels, spinazie en peterselie. Waardoor jouw kat de nodige belangrijke voedingsstoffen binnen krijgt. Tevens zorgt dit voer voor een gezonde spijsvertering.
  • Cat Chow Special Care Urinary Tract Health veel katten ervaren op een bepaalde leeftijd problemen rondom de blaasstreek, gepaste voeding is dan noodzakelijk om deze problemen op te lossen. Special Care Urinary Tract Health is een voeding die daarbij kan helpen. Het ontlast de blaasstreek en de nieren waardoor jouw kat weer pijnvrij door het leven kan gaan. Daarnaast bevat dit kattenvoer voldoende dierlijke eiwitten, taurine, vitamine en mineralen.
  • Cat Chow Adult Hairball dit kattenvoer is speciaal ontwikkeld om de vorming van haarballen te verminderen en tegen te gaan. Katten likken zich regelmatig schoon waardoor er haren in de maag komen. Deze kunnen leiden tot haarballen. Dankzij natuurlijke plantenvezels worden de haren beter getransporteerd door het spijsverteringsstelsel. Hierdoor wordt de vorming van haarballen verminderd en de darmgezondheid beter ondersteund. Dit kattenvoer is voornamelijk bedoelt voor katten die veel binnen leven.
  • Cat Chow adult sterelised gecastreerde en gesteriliseerde katten ondergaan een hormonale verandering, waardoor hun eetbehoeftes veranderen. Voor deze katten is er dus speciaalvoer ontwikkeld zoals dit voer van Cat Chow. Dit voer zorgt er namelijk voor dat de spiermassa van jouw kat gelijk blijft en het zorgt voor een gecontroleerde energie toevoer. Dit voorkomt overgewicht en andere narigheid. Overigens bevat dit voer een ruime hoeveelheid vitamine E dit stimuleert en ondersteund de natuurlijke weerstand.
  • Cat Chow adult kitten. een kat heeft tijdens iedere levensfase andere voedingsbehoeften en vooral in hun eerste levensfase. Kittens hebben namelijk een hoge behoefte aan, mineralen, vitaminen, sporenelementen, energie en eiwitten. Cat Chow Kitten bevat al deze noodzakelijk voedingsstoffen waardoor jouw kitten niks te kort komt. Ook zorgt dit voer voor een gezonde geestelijk ontwikkeling dankzij de toevoeging van docosahexaeenzuur (DHA). Verwen je kitten met gezond en lekker voer van Cat Chow.
  • Cat Chow adult zalm. is jouw lieveling echt een visliefhebber? Dan ben jij bij Cat Chow aan het juiste adres! Dit voer van Cat Chow bevat een grote hoeveelheid zalm en tonijn, dit zijn makkelijk verteerbare proteïnen. Daarnaast zorgt de vissmaak ervoor dat de meeste katten dit voer onweerstaanbaar lekker vinden. Bovendien bevat het alle belangrijke voedingsstoffen die een kat nodig heeft.

Naast voer vind je bij De Welpenhoeve.nl ook veel verschillende andere producten voor katten. Denk hierbij aan transportboxen, voerbakken, speelgoed, snacks, verzorgingsproducten en nog veel meer. Voor het volledige aanbod voor katten kijk je in onze winkel

Cat Chow is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Cat Chow katten voer online bestellen? Het complete assortiment van Cat Chow bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Cat Chow kattenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Cat Chow collectie en bestel het favoriete voer voor uw kat direct online.

Alle producten van Cat Chow vindt u hier.

Een greep uit ons assortiment van Cat Chow kattenvoer

Veel verkochte producten van kattenvoer op de-welpenhoeve.nl