Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Carocroc kattenvoer. Carocroc kattenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Carocroc maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke katten brokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd Carocrocondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor kittens, volwassen en oudere katten.

Maak kennis met Carocroc kattenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de kat, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

CaroCroc kattenvoer (voorheen CaroCat) is een Oer-Hollands product. Al sinds 1932 biedt Carocrocuw kat een smakelijke en gezonde voeding. Het CaroCroc kattenvoer assortiment heeft producten voor katten van alle rassen en leeftijden. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende CaroCroc kattenvoer producten, zodat u het ideale product kunt kiezen voor uw kat. Zo is het voer afgestemd op de verschillende levensfasen van uw kat, eventuele gevoeligheden voor bepaalde typen voedsel en op zijn smaak. Zelfs de meest kieskeurige eters smikkelen van CaroCroc! 

Carocroc kattenvoer is:

  • Voor de volwassen kat beschikbaar in een kip, lam en vis-variant;
  • Bereidt met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen;
  • Verrijkt met extra vitaminen en mineralen;
  • Zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
    Indien je uit de selecte van Carocroc niet het juiste voer voor jouw kat hebt kunnen vinden, kun je altijd nog verder kijken bij De Welpenhoeve.nl.

Naast voer vind je bij De Welpenhoeve.nl ook veel verschillende andere producten voor katten. Denk hierbij aan transportboxen, voerbakken, speelgoed, snacks, verzorgingsproducten en nog veel meer. Voor het volledige aanbod voor katten kijk je in onze winkel

Carocroc is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Carocroc katten voer online bestellen? Het complete assortiment van Carocroc bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Carocroc kattenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Carocroc collectie en bestel het favoriete voer voor uw kat direct online.

Alle producten van Carocroc vindt u hier.

Een greep uit ons assortiment van Carocroc kattenvoer

Veel verkochte producten van kattenvoer op de-welpenhoeve.nl