Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van carocroc hondenvoer. Carocroc hondenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Carocroc maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd. Carocroc hondenvoer ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor pups, volwassen en oudere honden. Daarin wordt ook onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rassen.

Maak kennis met CaroCroc hondenvoer en kattenvoer. De gezonde CaroCroc voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. CaroCroc heeft een zeer ruim assortiment hondenvoer en kattenvoer. De producten van CaroCroc zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is CaroCroc een goede en gezonde keuze voor je hond of kat.

CaroCroc hondenvoer

CaroCroc hondenvoer is een oer-Hollands kwaliteitsproduct gemaakt van uitsluitend hoogwaardige grondstoffen en met extra vitaminen en mineralen zonder de toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Omdat het type voer afhankelijk is van de conditie, gezondheid en leeftijd van je hond heeft CaroCroc hondenvoer ontwikkeld dat is afgestemd op de behoeftes van jouw favoriete huisdier. CaroCroc heeft twee lijnen: de CaroCroc Premium lijn en de CaroCroc Super Premium lijn.

CaroCroc Premium hondenvoer

CaroCroc Premium is speciaal voor gezonde honden, van puppy tot en met senior, afgestemd op de verschillende mate van fysieke inspanning, conditie en formaat.

CaroCroc Super Premium hondenvoer

CaroCroc Super Premium is speciaal voor honden die wel een beetje extra aandacht kunnen gebruiken door bijvoorbeeld voedselovergevoeligheid, een gevoelige huid en vacht of andere gezondheidsproblemen.

CaroCroc heeft voor honden ook speciale worsten in het assortiment in de smaken kip en lam. Deze worsten zijn ideaal als beloning of als aanvullend voer.

CaraCroc kattenvoer

CaroCroc biedt een compleet assortiment kattenvoer. CaroCroc vindt het enorm belangrijk dat er hoge eisen worden gesteld aan de CaroCroc producten. Hierdoor zijn de producten van hoge kwaliteit en bevatten ze uitsluitend de beste ingrediënten. Daarnaast bevat het kattenvoer extra vitaminen en mineralen en is het voer zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

CaroCroc kattenvoer is onder verdeeld in een Premium en Super Premium lijn.

CaroCroc Premium kattenvoer

De Premium lijn is speciaal voor gezonde katten en bevat diverse producten voor de verschillende levensfases van jouw kat. Van kitten tot senior. Ook is het kattenvoer specifiek afgestemd op de energiebehoefte en smaak van jouw kat.

Het voer is verkrijgbaar in een kip-, lam- en visvariant voor volwassen katten.

CaroCroc Super Premium kattenvoer

De Super Premium lijn is specifiek afgestemd op de behoeften van katten in elke levensfase en met eventuele voedselovergevoeligheden.

CaroCroc kopen bij de Welpenhoeve.nl

CaroCroc hondenvoer en kattenvoer online bestellen? Het complete assortiment van CaroCroc bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het CaroCroc honden- en kattenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de CaroCroc collectie en bestel het favoriete voer voor uw hond of kat direct online en u krijg bij uw bestelling hondenvoer een gratis worst cadeau van ons.

Alle producten van carocroc vindt u HIER

Een greep uit ons assortiment van Carocroc hondenvoer

Veelverkochte producten van hondenvoer op de-welpenhoeve.nl