Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Bozita Kattenvoer. Bozita kattenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Bozita maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke kattenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd Bozita ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor kittens, volwassen en oudere katten.

Maak kennis met Bozita kattenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de kat, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

De gezonde Bozita voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. Bozita heeft een zeer ruim assortiment kattenvoer. De producten van Bozita zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is Bozita een goede en gezonde keuze voor je kat.

Bozita is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Zweeds natvoer van hoge kwaliteit

Bozita is een zweeds merk dat kattenvoer produceerd van hoge kwaliteit. Het voer van Bozita is van zeer hoge kwaliteit en bestaat voor een groot deel uit vers vlees en natuurlijke ingrediënten die uw kat helpen gezond te blijven.

Zweden staat bekend om zijn hoge normen op het gebied van gezondheid en het welzijn van dieren. Bozita wil door middel van haar producten dit beeld van Zweden versterken : Daarom worden er uitsluitend hoogwaardige ingrediënten verwerkt in het voer van Bozita.
Bozita biedt diverse voervarianten voor uw kat :

  • Bozita in gelei : gemaakt van hoogwaardige Zweedse grondstoffen, zonder granen of toegevoegde suikers, in handige, milieuvriendelijke Tetra Recart verpakking.
  • Bozita in saus : Hoogwaardig compleetvoer uit Zweden, met hoogwaardige proteïnen, zonder soja of granen, voor jonge en volwassen katten, Marcogard uit gist ondersteunt het immuunsysteem.
  • Bozita blikken : Voor katten van elke leeftijd, ook voor zwangere en zogende katten en kittens geschikt, zonder toevoeging van suiker.
  • Bozita kittens : Met speciale receptuur voor alle bijzondere voedingsbehoeften van katten, met heerlijk vlees in lekkere gelei.

Bozita katten voer online bestellen? Het complete assortiment van Bozita bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Bozita kattenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Bozita collectie en bestel het favoriete voer voor uw kat direct online.

Alle producten van Bozita vindt u hier.

Een greep uit ons assortiment van Bozita kattenvoer

Veel verkochte producten van kattenvoer op de-welpenhoeve.nl