Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Bozita hondenvoer. Bozita hondenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Bozita maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd. Bozita hondenvoer ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor pups, volwassen en oudere honden. Daarin wordt ook onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rassen.

Maak kennis met Bozita hondenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de hond, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

Bozita hondenvoer heeft een hoog vleesgehalte en is vrij van tarwe! hondenvoer. De gezonde Bozita voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. Bozita heeft een zeer ruim assortiment hondenvoer. De producten van Bozita zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is Bozita een goede en gezonde keuze voor je hond.

Bozita is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Bozita wordt geproduceerd in Zweden, waar het moet voldoen aan strenge wetgeving die het gebruik van antibiotica, hormonen of kadavermeel verbiedt. De producten van Bozita worden gemaakt op basis van kip en rijst. Bozita Robur heeft een hoog aandeel vlees en is hoog geconcentreerd.

Bozita en dit geld voor het gehele assortiment, is een natuurproduct, zonder synthetische kleur, geur en smaakstoffen. Voor uw hond dé natuurlijke voeding.

Bozita hondenvoer online bestellen? Het complete assortiment van Bozita bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Bozita hondenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Bozita collectie en bestel het favoriete voer voor uw hond direct online.

Alle producten van Bozita vindt u hier

Een greep uit ons assortiment van Bozita hondenvoer

Veelverkochte producten van hondenvoer op de-welpenhoeve.nl