Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€43,50
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

De natuurlijke inhoudsstoffen van Bozita komen van duurzame, Zweedse landbouw. De productie vindt bij alle stappen met respect tegenover mens, dier en milieu plaats. Daarbij wordt er van het gebruik van onnodige toevoegingen afgezien. Tegelijkertijd gelden er in Zweden strenge richtlijnen met betrekking tot dierbescherming en hygiëne. Zo bied je jouw hond een hoogwaardige, veilige en lekker maaltijd, vrij van antibiotica en karkasmeel.

Het recept van Bozita senior is op de voedingsbehoeften van oudere of minder actieve honden afgestemd, ras en grootte is hierbij irrelevant. Het voer bevat een gereduceerd energiegehalte van alle voedings- en vitaalstoffen, die jouw hond voor zijn welzijn nodig heeft. Vers kipvlees van Zweedse herkomst zorgt voor smaakintensiteit en levert waardevolle eiwitten, zonder te belasten. Met FOS, lijnzaad en cichorei-inuline zijn natuurlijke verteringsregulatoren inbegrepen, die de darmflora begunstigt en daarmee de opname van voedingsstoffen kan bevorderen. Bovendien kan rozenbottelpoeder een antioxidatieve werking hebben, het immuunsysteem versterken en ontstoken gewrichtsproblemen voorkomen.

Wie duurzaam en in harmonie met de natuur leeft, moet ook bij dierenvoer op afkomst en productie letten: Bozita zorgt voor een veilig en goed gevoel bij het voeren en verwent het organisme van jouw hond dankzij natuurlijke ingrediënten met volle smaak en beste kwaliteit!

Ingrediënten
Mais*, kip (waarvan verse kip* 8%), tarwe*, rijst*, maïskiemen*, gedroogde bietenpulp*, gehydrolyseerde kip, gedroogde zalm*, vleesmeel van varkens, johannesbrood*, botvet*, mineralen, lijnzaad*, hemoglobine*, cichorei-inuline* (0,63%), rozenbottelpoeder* (0,25%), gist*.
*Natuurlijke grondstof.
Additieven
Voedingsfysiologische additieven:
vitamine A (11.000 IE/kg), vitamine D3 (1.160 IE/kg), vitamine E [all-rac-α-tocoferylacetaat] (300 mg/kg), koper [als koper-(II)-sulfaat pentahydraat] (23 mg/kg), mangaan [als mangaan -(II)-oxide/mangaan-(III)-oxide] (9,5mg/kg), zink [als zinksulfaat, monohydraat] (100 mg/kg), jodium [als calciumjodaat, monohydraat] (1,8 mg/kg).
Technische hulpstof:
natuurlijke antioxidanten.


Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 22.0 %
ruw vet 8.0 %
ruwe vezel 3.5 %
ruwe as 5.5 %
calcium 0.9 %
fosfor 0.7 %
vocht 10.0 %
omega-3-vetzuren 0.5 %
omega-6-vetzuren 3.0 %

Voedingsadvies

 

Gewicht van de hond (kg) Dagelijkse behoefte (g) Dagelijkse behoefte (dl)
1 - 4 60 1,5
5 - 10 120 3
11 - 15 180 4,5
16 - 25 260 6,5
26 - 40 360 9,5
41 - 55 470 12

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.