✔️Gratis verzending in Nederland vanaf €20,00

✔️Verzending naar België & Duitsland €5,00

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

Winkelmand

€3,30

Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Met deze hartige lekkernij kun je je hond tussendoor belonen en tegelijkertijd voorzien van waardevolle voedingsstoffen. De aromatische kauwsticks zijn gemaakt met natuurlijke en op het dier afgestemde ingrediënten. Ze bevatten niet alleen extra veel eiwitten , maar ook waardevolle mineralen. Dankzij de grote hoeveelheid kip (67%) en 30% smaakvolle runderhuid biedt het een onweerstaanbare smaakbeleving, waar alle honden gek op zullen zijn! Zo zijn de Boxby Chew Sticks ideaal als beloning, klein tussendoortje of om gewoon te verwennen. Daarnaast dragen ze ook bij aan de mondhygiëne.

Bij de ontwikkeling van de receptuur heeft de Nederlandse fabrikant erg goed gelet op de voedingsbehoeftes van de hond, en is er daarnaast enkel gewerkt met hoogwaardige ingrediënten. Met een hoeveelheid vet van slechts 2% zorgen de Chew Sticks ervoor dat je viervoeter geen onnodige calorieën binnenkrijgt. Daarnaast wordt bij de productie volledig afgeweken van graan, gluten en kunstmatige stoffen. Vandaar is deze lekkernij ook geschikt voor dieren met allergieën of voedselintoleranties.

De beste smaak, vitaalstoffen en tandverzorging – gecombineerd in een natuurlijke receptuur voor vierbenige fijnproevers! 

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten (67% kip), runderhuid (30%), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen.

Toevoegingsstoffen:
Volgens de fabrikant zijn er geen extra stoffen toegevoegd.


Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 85.0 %
ruw vet 4.0 %
ruwe vezel 1.0 %
ruwe as 3.0 %
vocht 18.0 %

Voedingsadvies
De Boxby Chew Sticks zijn aanvullend voer voor honden.

Geef deze snack als tussendoortje. Let echter goed op de gegeven hoeveelheid per dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater klaarstaat voor je hond.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.