Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Best choice hondenvoer. Best choice hondenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Best choice maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd. Best choice hondenvoer ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor pups, volwassen en oudere honden. Daarin wordt ook onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rassen.

Maak kennis met Best choice hondenvoer. De gezonde Best choice voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. Best choice heeft een zeer ruim assortiment hondenvoer. De producten van Cavom zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is Best choice een goede en gezonde keuze voor je hond.

Best choice is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Dr Clauder's Best Choice: Alle producten van Dr Clauder's Best Choice bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten die op een positieve manier bijdragen aan de gezondheid van uw hond. Alleen de grondstoffen die van nature van de hoogste kwaliteit en volledig controleerbare herkomst zijn worden tijdens het productieproces behouden voor het maken van Best Choice hondenvoeding. Enkel vlees van dieren die voor de humane industrie gebruikt worden komen in de Best Choice hondenbrokken.

Best Choice hondenvoeding biedt met zijn producten afgestemd op de individuele behoefte alles wat uw hond nodig heeft om gezond, vitaal en mooi met u oud te worden. 

Dr. Clauder's Best Choice is een super premium hondenvoeding, die geen gebruik maakt van conserveringsmiddelen, gluten en granen.  Een hond is een omnivoor, hij heeft eiwitten nodig van dieren en planten,  energie uit dierlijke en plantaardige vetten en ook mineralen en vitaminen.Vlees is daarbij een belangrijk component van het eetpatroon. Een hond efficiënt voeren betekent ook het geven van vlees. Daarom heeft Best Choice hondenvoeding een hoog aandeel aan 1 gedroogde vleesbron  van minimaal 31%. 

Best choice hondenvoer online bestellen? Het complete assortiment van Best choice bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Best choice honden zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Best choice collectie en bestel het favoriete voer voor uw hond direct online.

Alle producten van Best choice vindt u hier

Een greep uit ons assortiment van Best Choice hondenvoer

Veelverkochte producten van hondenvoer op de-welpenhoeve.nl