Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Beneful hondenvoer. Beneful hondenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Beneful maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd. Beneful ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor pups, volwassen en oudere honden. Daarin wordt ook onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rassen.

Maak kennis met Beneful hondenvoer. De gezonde Beneful voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. Beneful heeft een zeer ruim assortiment hondenvoer. De producten van Beneful zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is Beneful een goede en gezonde keuze voor je hond.

Beneful is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Beneful hondenvoer verbindt de gezonde voordelen van een hoogwaardig droogvoer met de lekkere voordelen van een blikvoer. De combinatie van sappige brokken met knapperige kroketten biedt je hond afwisseling en kauwplezier.

Beneful hondenvoer gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit om hondenvoeding te maken. Er wordt geen gebruik gemaakt van genetisch gemodificeerde ingrediënten en worden geen tarwe, soja en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen aan toegevoegd. Om de kwaliteit van de producten optimaal te houden, worden alle ingrediënten zorgvuldig geanalyseerd voordat ze gebruikt worden.

  • De houdbaarheid van Beneful hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is voldoende bij regelmatig gebruik.

Beneful hondenvoer online bestellen? Het complete assortiment van Beneful bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Beneful hondenvoer, zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Beneful collectie en bestel het favoriete voer voor uw hond direct online.

Alle producten van Beneful vindt u HIER

Een greep uit ons assortiment van BENEFUL hondenvoer

Veelverkochte producten van hondenvoer op de-welpenhoeve.nl