Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van BELCANDO hondenvoer. BELCANDO hondenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

BELCANDO maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd. BELCANDO ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor pups, volwassen en oudere honden. Daarin wordt ook onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rassen.

Maak kennis met BELCANDO hondenvoer. De gezonde BELCANDO voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. BELCANDO heeft een zeer ruim assortiment hondenvoer. De producten van BELCANDO zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is BELCANDO een goede en gezonde keuze voor je hond.

BELCANDO is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

BELCANDO hondenvoer is een holistische brok die gemaakt is van alleen de beste ingrediënten. Het voer is bijzonder geschikt voor gevoelige honden en voor vrijwel elke viervoeter is er een geschikte variant BELCANDO hondenvoer.

BELCANDO gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit om hondenvoeding te maken. Er wordt geen gebruik gemaakt van genetisch gemodificeerde ingrediënten en worden geen tarwe, soja en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen aan toegevoegd. Om de kwaliteit van de producten optimaal te houden, worden alle ingrediënten zorgvuldig geanalyseerd voordat ze gebruikt worden.

  • De houdbaarheid van BELCANDO hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is voldoende bij regelmatig gebruik.

BELCANDO hondenvoer online bestellen? Het complete assortiment van BELCANDO bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het BELCANDO hondenvoer, zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de BELCANDO collectie en bestel het favoriete voer voor uw hond direct online.

Alle producten van BELCANDO vindt u HIER

Een greep uit ons assortiment van BELCANDO hondenvoer

Veelverkochte producten van hondenvoer op de-welpenhoeve.nl