TIP: Bestel tijdig! De eindejaarsdrukte is al volop bezig. Hierdoor kunnen er bij de vervoersdiensten vertragingen optreden.

€8,95
Beschikbaar
(0)

Beaphar Wondzalf ondersteunt het herstel van kleine wondjes of beschadigde huid bij je huisdier. De wondzalf ondersteunt het herstel van kleine wondjes of beschadigde huid bij huisdieren. Het is geschikt voor honden, katten, knaagdieren, konijnen en vogels. Het helpt schaafwonden te reinigen en ondersteunt het herstellende proces van de huid door een combinatie van etherische olien, honing, kurkuma en Aloe vera.

Honing staat bekend om de positieve bijdragen aan het huidherstel. Dit komt omdat honing een combinatie bevat van enzymen, mineralen, B-vitaminen en flavonoiden. Deze ingredienten ondersteunen het huidherstel, versterken de huidcellen en de flaconoiden hebben een ontstekingsremmende werking. 

Kurkuma bevat curcumine. De curcumine blijkt te werken als antioxidant in de huid. Hierdoor helpt het de celbeschadiging te vertragen. Daarnaast is aangetoond dat het een antibacteriele werkign heeft. Kurkuma ondersteunt het herstellende vermogen van de huid.

De gel uit de Aloe Vera plant heeft een verkoelende werking. Tevens bevat de gel krachtige antioxidanten. Deze hebben een remmend effect op bacterien wat een uitkomst is om wondjes goed en snel te laten genezen. 

  • Geschikt voor honden, katten, knaagdieren, konijnen en vogels
  • Bevat honing, kurkuma en Aloe Vera
  • Maakt de wond schoon en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
  • Kalmeert de huid na insectenbeten. 
  • Beaphar Wondzalf kan gebruikt worden als onderdeel van de behandeling tegen scaly face (parkietenschurft). 
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Gebruiksaanwijzing

Smeer de zalf dagelijks gedurende 6 dagen op de aangetaste delen (houd neusgaten vrij). Was handen voor gebruik, maak de te behandelen plek schoon met een vochtig doekje. Smeer daarna de beschadigde plek in met de zalf.

Samenstelling

Aqua, Cetearyl alcohol, Sunflower oil, Glycerin, Zinc oxide, Mel/Honey, Propolis, Sorbitol, Benzyl alcohol, Xanthan gum, Sodium benzoate, Aloe Vera, Lavendula oil, Curcuma, Sodium hydroxide.

Inhoud

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.