Meer informatie over uw bestelling verzenden? Zie Verzending
Openingstijden Bestelling afhalen / PostNL punt

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

€11,50
Beschikbaar
(0)

Beaphar Wondspray

Beaphar Wondspray ondersteunt het herstel van kleine wondjes of beschadigde huid bij je huisdier. De wondspray ondersteunt het herstel van kleine wondjes of beschadigde huid bij huisdieren. Het is geschikt voor honden, katten, knaagdieren, konijnen en vogels. Het helpt schaafwonden te reinigen en ondersteunt het herstellende proces van de huid door een combinatie van propolis en aloë vera. Ook wanneer een dier het niet toelaat om de wond met zalf te behandelen kan de spray ingezet worden.

De spray heeft propolis, ook een bijenproduct, als hoofdbestanddeel. Propolis heeft als belangrijkste eigenschap dat het het lichaam stimuleert om de wondgenezing in gang te zetten. 

Ter ondersteuning bevat de wondspray ook aloë vera, dat helpt het vochtgehalte van de huid op het juiste peil te houden. Dit is bij wondherstel heel belangrijk. De zalf bevat bovendien Kurkuma, wat de eigenschap heeft de wondgenezing te versnellen.

  • Geschikt voor honden, katten, knaagdieren, konijnen en vogels
  • Bevat honing, kurkuma en aloë vera
  • Maakt de wond schoon en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
  • Kalmeert de huid na insectenbeten. 
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Gebruiksaanwijzing

Breng de spray twee keer per dag aan. Was handen voor gebruik, maak de te behandelen plek schoon met een vochtig doekje. Spray daarna de beschadigde plek in.

Samenstelling

Propylene glycol, Alcohol, Propolis, aloë Vera, Tea tree oil.

Inhoud

75 ml.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.