Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Barca hondenvoer. Barca hondenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Barca maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd. Barca hondenvoer ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor pups, volwassen en oudere honden. Daarin wordt ook onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rassen.

Maak kennis met Barca hondenvoer. De gezonde Barca voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. Barca heeft een zeer ruim assortiment Hondenvoer De producten van Barca zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is Barca een goede en gezonde keuze voor je hond.

Barca is gespecialiseerd in honden van superieure kwaliteit.
Het uitgebreide assortiment omvat specifieke producten afgestemd op de behoeften van dierenwinkels, kwekers en dierenartsen.

Barca is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

De voorouders van onze honden leefden in het wild en kozen hun voedsel uit wat de natuur hen te bieden had. Dit waren allerlei prooidieren, zowel gevogelte als viervoetige dieren, maar ook kruiden en vruchten. Door hun natuurlijke aanleg en goed ontwikkelde instinct wisten ze feilloos aan te voelen wat ze nodig hadden voor het in stand houden van een gezond lichaam en een goede algehele conditie. Zo is dat eeuwen lang doorgegaan en zo gaat het in het wild nog steeds.

Onze gebruiks- en gezelschapshond kan vandaag de dag niet zelf meer zijn eigen voedingspatroon samenstellen, hierdoor krijgt onze hond vaak teveel of te weinig van bepaalde voedingstoffen. Door langdurige onderzoeken is in de loop der tijd veel kennis en deskundigheid verzameld over onze honden en de voeding voor hen. Met deze kennis biedt Barca Premium onze honden een droogvoer aan met natuurlijke ingrediënten in de juiste balans om het gehele welzijn van uw hond te bevorderen.

Barca Premium bevat hoogwaardige eiwitbronnen die niet alleen in een uitstekende balans van essentiële aminozuren voorzien, maar ook in een heerlijke smaak waar uw hond van zal houden.

Barca Premium is speciaal ontwikkeld om een hoog verteerbare voeding aan te bieden. Dit betekent dat uw hond meer essentiële voedingsstoffen op neemt, daarnaast is uw hond minder voeding nodig en vermindert de hoeveelheid ontlasting.

Barca Premium is gezond en bevat geen chemische geur- kleur- en smaakstoffen.

Barca Premium is één van de weinige voedingen die echt voor een compacte en stevige ontlasting zorgt. De ontlasting zegt tevens iets over de conditie waarin uw hond verkeerd.

Barca Premium ondersteunt uw hond om elke dag in topconditie te zijn. Werk- en sporthonden die topprestaties moeten leveren en evt. soms stress ervaren doet u een plezier met Barca Premium.

Barca Premium bevat geen zinloze vulling zoals tarwe en tarwegluten.

Barca hondenvoer online bestellen? Het complete assortiment van Barca bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Barca honden zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Barca collectie en bestel het favoriete voer voor uw hond direct online.

Alle producten van Barca vindt u Hier

Een greep uit ons assortiment van Barca hondenvoer

Veelverkochte producten van hondenvoer op de-welpenhoeve.nl

Barca Adult
(0)
Uitgebalanceerde voeding voor de volwassen hond vanaf ongeveer 6…
€21,50