Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€20,30
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€20,30

Applaws Kip 2kg

€52,95

Applaws Kip 7,5kg

€99,95

Applaws Kip 2x7,5kg

Applaws compleetvoer voor katten is een ideaal droogvoer voor iedere volwassen kat. De brokjes stimuleren de oorspronkelijke voeding van wilde katten. Katten zijn namelijk van nature uit echte vleeseters. Hierdoor is hun maag-darmkanaal ingesteld op een voeding meet veel natuurlijke eiwitten van dierlijke oorsprong. Een natuurlijke voeding van katten bevat slechts 1 tot 5% aan plantaardige stoffen, deze komen uit de ingewanden van de prooi. Hierdoor kunnen de meeste granen die in kattenvoer aanwezig zijn, slechts lastig tot niet worden verteerd. Een te groot aandeel aan koolhydraten kan niet worden opgeslagen, maar wordt omgezet in glycogeen of vetten. Het gevolg is diabetes, overgewicht evenals de afname van de lever- en alvleesklierfunctie.
Applaws droogvoer met kip maakt enkel gebruik van vlees als eiwitbron. Dit vlees kan makkelijk worden omgezet in energie. Daarnaast maakt het gebruik van enkel vlees als eiwitbron het voer ook geschikt voor katten met allergieën of een voedingsintolerantie.

Applaws Droogvoer voor katten wordt geproduceerd zonder toevoeging van artificiële conserveringsstoffen. De antioxidanten, welke zijn toegevoegd om het voer langer houdbaar te maken, zijn afgeleid van natuurlijk selenium en het natuurlijke tocoferol vitamine E. Deze stoffen ondersteunen daarnaast ook nog eens de gezondheid en de vitaliteit van uw kat.

Natuurlijke omega-3- en -6-vetzuren ondersteunen de huid en vacht en zorgen voor een glanzende, zijdezachte vacht. In het Applaws Droogvoer voor katten zit ook een cranberry-extract verwerkt, dat de gezondheid van de urinewegen en het maag-darmkanaal ondersteunt.

Met anti-haarbal formule!

Kenmerken van Applaws kattenvoer in één oogopslag:

  • Bevat 80% vlees
  • 20% groente en natuurlijke extracten
  • <15% koolhydraten
  • Hoog gehalte aan dierlijke proteïnen
  • Vrij van granen
  • Geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen
  • Hoog gehalte aan omega-3- & omega-6-vetzuren ter bevordering van een gezonde huid en een glanzende vacht
  • Cranberry-extract ter vermijding van een ophoping van schadelijke bacteriën en ter bevordering van de gezondheid van de urinewegen en het maag-darmkanaal
  • Yucca-extract heeft een ontstekingsremmend effect en neutraliseert de pH waarde
  • Evenwichtige calcium/fosfor verhouding
  • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen
  • Hypo-allergeen
  • Anti-haarbal formule
  • Hersluitbare verpakking

Samenstelling:
gedroogde kip (min. 65%), kipgehakt (min. 17%), gedroogde aardappel, biergist, bietenpulp, gevogeltesaus, zalmolie, vitaminen en mineralen, gedroogd ei, cellulose uit plantaardige vezels (min. 0,3%), zout, calciumcarbonaat, zeealgen, cranberrie, DL-Methionine, Kaliumchloride, yucca-extract, citrus-extract, rozemarijn-extract.

Toegevoegde stoffen:
Voedingsfysiologische additieven:
vitamine A (27.850 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E [alpha-tocopherol] (615 mg/kg), Selenium (0,13 mg / kg), jodium (1,5 mg / kg), ijzer uit ferrosulfaatmonohydraat (80 mg / kg), koper uit kopersulfaatpentahydraat (48 mg / kg), mangaan (38 mg / kg), zink (135 mg / kg).
Technologische additieven:
E1705 Enterococcus faecium cernelle 68 [SF68; NCIMB 10415] (1.000.000.000 cfu / kg) als hulpmiddel voor de oprichting, onderhoud en herstel van een evenwichtige darmflora bij katten.


Analytische bestandsdelen

 

ruw eiwit 37.0 %
ruw vet 20.0 %
ruwe vezel 2.1 %
ruwe as 10.8 %
calcium 2.8 %
omega-3-vetzuren 0.8 %
omega-6-vetzuren 3.8 %
taurine 2000.0 mg/kg

Aanbevolen hoeveelheid:
1,25 - 3 kg: 20 - 40 g per dag
3 - 5 kg: 40 - 60 g per dag
5 - 8 kg: 60 - 100 g per dag

De benodigde dagelijkse hoeveelheid voor uw kat kan variëren afhankelijk van leeftijd, energieverbruik en algemene condities!

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.