• Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Acanakattenvoer. Acana kattenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Acana maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke kattenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd Acana ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor kittens, volwassen en oudere katten.

Maak kennis met Acana kattenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de kat, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

De gezonde Acana voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. Acana heeft een zeer ruim assortiment kattenvoer. De producten van Acana zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is Acana een goede en gezonde keuze voor je kat.

Acanais o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Acana kattenvoer

Veel kattenbezitters zijn op zoek naar Acana kattenvoer, een merk met een uitstekende reputatie en een filosofie waar veel dierenliefhebbers zich in herkennen. Het is niet altijd even makkelijk om kwalitatief kattenvoer zoals dat van Acana te vinden, maar in de webshop van De Welpenhoeve.nl kunt u voor kwaliteitsvoer altijd terecht. Bij ons vindt u dus zeker ook het kattenvoer van Acana!

De visie van Acana.

Goed kattenvoer bestaat uit goede ingrediënten, dat zou voor zich moeten spreken, en dat doet het ook zeker voor Acana. Voor het produceren van kattenvoer gebruikt Acana alleen maar ingrediënten die kleinschalig en lokaal zijn geproduceerd door ondernemers die er een gelijkaardige moderne visie op na houden. Het voer dat Acana produceert, noemen zij ‘Biologically appropriate’, oftewel: ‘biologisch gepast’. Hiermee bedoelen ze dat het voer alleen ingrediënten bevat dat past in het natuurlijke dieet van katten – of honden.

Om alles zo goed mogelijk onder controle te houden, produceert Acana (of eigenlijk Champion Petfoods, het bedrijf waar Acana een merknaam van is) al zijn dierenvoer zelf. Alle kattenbrokken en hondenbrokken van Acana die hier in Nederland verkocht worden, komen dus daadwerkelijk uit Canada. Aan de andere kant is het ook zo dat in de keukens van Champion Petfoods maar twee soorten dierenvoer gemaakt worden: Acana en Orijen. Beide zijn merken van Champion. Door geen productie te doen voor andere merken hondenvoer of kattenvoer, kan Acana meer focussen op zijn eigen voeding en zo de kwaliteit hoger houden.

Biologisch gepast

Goed kattenvoer bestaat uit goede ingrediënten, dat zou voor zich moeten spreken, en dat doet het ook zeker voor Acana. Voor het produceren van kattenvoer gebruikt Acana alleen maar ingrediënten die kleinschalig en lokaal zijn geproduceerd door ondernemers die er een gelijkaardige moderne visie op na houden.

Deze voeding voldoet aan strenge eisen, Acana verzet zich tegen het idee dat kattenvoer minderwaardig zou zijn aan wat mensen eten – de eisen zijn juist heel gelijkaardig! Daarom wordt er alleen vlees en vis verwerkt in Acana kattenvoer dat ook geschikt is voor menselijke consumptie. Niet alleen het vlees zelf, maar ook de manier van bewerken voldoet hieraan. Zo worden er bijvoorbeeld geen extra conserveermiddelen toegevoegd aan het vlees voordat het vervoerd wordt. Dit is mogelijk omdat de lijnen van Acana erg kort zijn. Alle producten komen uit Alberta of British Columbia. Het vlees wordt dus hooguit een paar uur vervoerd in een koelwagen.

Acana kattenvoer zit vol goede en gezonde voedingsstoffen. Vlees is de basis, zo is het immers ook in de natuur. Ook vis hoort thuis in gezond kattenvoer. Het aandeel koolhydraten is juist beperkt, katten hebben die ook helemaal niet nodig in hun dieet. Vitaminen en mineralen zijn wel belangrijk en die worden geleverd door groente en fruit in de voeding te verwerken. Zo ontstaan een compleet dieet voor uw kat.

Het vlees van Acana wordt secuur uitgekozen op kwaliteit maar ook op levenskwaliteit van het vee. Dit gaat natuurlijk nauw samen. De kippen, schapen, runderen en wilde zwijnen die verwerkt zitten in het kattenvoer van Acana lopen allemaal vrij rond. Ze eten dus gezond gras (onbespoten) en ontwikkelen hun spieren op een natuurlijke manier. Ook hebben ze veel minder antibiotica nodig door deze levensstijl, wat zich ook weer door vertaald in het kattenvoer. Daarnaast is het voor een dierenliefhebber zeker een goed gevoel dat ook de dieren die in het voer zitten een goed leven hebben gehad. Mocht u op zoek zijn naar volledig biologisch geproduceerd kattenvoer, dan is Acana toch net niet helemaal wat u zoekt.

De vis die u uw kat voorschotelt met Acana is op een duurzame manier gevangen. Canada is het land van de vele grote meren en British Columbia ligt aan de Stille Oceaan. Er is dus in de regio meer dan genoeg mogelijkheid om te vissen en dat is maar goed ook. Door op verschillende plaatsen en in verschillende wateren te vissen, is het namelijk mogelijk om overbevissing te voorkomen. Dat is dus ook nog iets waar u zich met Acana kattenvoer geen zorgen over hoeft te maken. Alle vis is duurzaam gevangen.

Door het gebruiken van regionale producten, vlees en vis dat maar minimaal behandeld is en vrij is van kunstmatige toevoegingen en de aandacht voor het natuurlijke eetpatroon van katten, is Acana kattenvoer dus met recht ‘biologisch gepast’ te noemen. Met deze katten brokken weet u zeker dat u uw kat gezond en natuurlijk kattenvoer voorschotelt.

Soorten Acana kattenvoer

Acana maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten en zeker niet van artificiële voedingsstoffen of andere schadelijke producten, zoals u hierboven hebt kunnen lezen. Dat behoeft verder dus geen uitleg meer. Wat waarschijnlijk wel belangrijk is om te noemen, is dat Acana vele verschillende lijnen produceert, voor katten van verschillende leeftijden en levensstijlen. Geen kat is toch hetzelfde, dat beseffen wij van De Welpenhoeve.nl maar al te goed. Daarom moet er voer voor iedere kat bestaan, hoe zijn of haar leven er ook uitziet. De meeste merken kattenvoer hebben speciale lijnen voor kittens, volwassen katten en senioren, daar verschilt Acana niet in. Er zijn echter ook andere lijnen die uniek zijn voor Acana. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van deze lijnen.

Acana is een van oorsprong Canadees merk uit de regio Alberta en dat is te merken aan alles. Aan de keuze voor verse, lokale ingrediënten, bijvoorbeeld. In het voer van de lijn Grasslands, bijvoorbeeld, wordt vlees van Canadese grazers gebruikt die in de weiden van Alberta grazen. In de lijn Wild Prairie is kip en rund verwerkt, evenals vis uit de lokale meren. Deze laatste lijn richt zich op de natuurlijke behoefte van katten aan vlees, het zijn immers carnivoren. Aan het vlees worden verse groente en andere heerlijke, natuurlijke ingrediënten toegevoegd, voor een uitgebalanceerde maaltijd. Het kattenvoer van Acana zorgt ervoor dat uw kat gezond wordt en blijft. Overigens is dit voer alleen een hulpmiddel om ziektes en aandoeningen tegen te gaan. Heeft uw kat serieuze problemen, dan moet u alleen voer geven dat door de dierenarts is voorgeschreven!

Graanvrij en graanarm kattenvoer

Acana dierenvoer is over het algemeen graanarm en de varianten die wij in onze webshop verkopen zijn zelfs volledig graanvrij. Dat presenteren wij als iets heel belangrijks en u vraagt zich wellicht af waarom. Wel, dat heeft een eenvoudige reden: granen voegen eigenlijk niets toe aan kattenvoer! Katten zijn carnivoren en hun hele lichaam is er daarom op afgestemd om vlees te verwerken. Voor het verteren van granen is een veel langer en langzamer spijsverteringssysteem nodig, zoals dat van een koe die maar liefst vier magen heeft. In de praktijk is het daarom zo dat granen de katten eten vaak onverwerkt weer het lichaam verlaten en dus geen voedingswaarde hebben.

Voor sommige katten is kattenvoer met granen echter nog een stapje erger. Katten met een allergie voor granen of gluten kunnen daadwerkelijk gezondheidsproblemen krijgen als ze kattenvoer met bijvoorbeeld tarwe eten. Dit kan variëren van verstopping, diarree en maagpijn tot uitslag en andere huidklachten, afhankelijk van de allergie. Mocht uw kat dus vaak last hebben van dergelijke klachten, is het zeker geen slecht idee om eens te informeren naar graanvrij kattenvoer. Uw dierenarts wil u hier vast en zeker mee helpen.

Waarom zit er dan graan in zo veel soorten kattenvoer? Dat komt vooral doordat graan een heel goedkope vulstof is. Het is een goed middel om de kattenbrokken stevigheid te geven en zeker ook om de productiekosten te drukken. Zeker goedkope merken kattenvoer bevatten daarom vaak veel graan. Acana – niet het goedkoopste kattenvoer, maar zeker een van de beste – lost dit anders op. In plaats van granen gebruikt Acana bijvoorbeeld erwten en linzen als bindmiddel. Daarnaast bestaat gewoon een erg groot deel van het voer uit dierlijke producten. Met recht ‘biologisch gepast’ dus.

Acana kattenvoer online bestellen? Het complete assortiment van Acana bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Acana kattenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Acana collectie en bestel het favoriete voer voor uw kat direct online.

Alle producten van Acana vindt u hier.

Een greep uit ons assortiment van Acana kattenvoer

Veel verkochte producten van kattenvoer op de-welpenhoeve.nl